revestiments de fusta Puignou

A fusteria puignou, comencem per el  principi!

Els deixem una petita explicació del que passa al nostre Taller dia a dia, per tal de poder oferir el millor servei  possible.

En aquest apartat de la web, volem mostrar-los, les feines que realitzem al taller.

És la primera part de la nostra fabricació, ja que comencem els montatges, les plantilles… des del  taller, per tal de poder donar-li un bon servei  al client, aproximant-nos tot el posible a les seves necesitats i aconseguir que és fagin realitat les seves espectatives tal i com s’ha parlat anteriorment en el projecte acordat amb el client.

A fusteria ebanistería puignou, tenim el nostre propi  taller, és  on realitzem la majòria de feines per tal de poder servir un producte semiacabat, en el qual només hi falti el montatge a la casa i/o subministrament del producte, i d’aquesta manera estar menys temps a la casa del client i ofer-li un millor servei , de manera que no necessitem passar tantes hores a la casa, solament per pendre les mesures per poder fer el moble a la mida corresponent i finalment realizar el subministrament i col·locació de mobles a mida al habitatge.

Les imatges que els mostrarem en aquest apartat seràn totes realitzades al taller, en el moment en que el  moble a mida estigui preparat per envernissar,  que tant sols li faltin els últims retocs o bé preparat  per entregar al seu destinatari, per tant serán imatges del procès de la fabricació i del montatge del moble.

Hem volgut dedicar un apartat al taller ja que creiem que és la base de la nostra empresa, i  des d’on comença cada procés d’elaboració dels mobles a mida  per a les seves llars.

A banda també tenim una petita exposició al taller per tal de poder atendre als nostres clients, oferint-los diferents mostres dels materials que vulguin utilizar en el seus futurs mobles, i així poder veure el color exacte del material o una mostra de com li quedaría acabat.

Exposició al taller

Per poder veure els nostres mobles a mida, ja acabats poden anar a l’enllaç que els deixem a continuació de la web.

Mobles a mida

Esperem que aquest sigui tant sols el principi de tots els seus projectes.