FUSTERIA PUIGNOU-BANCS DE FUNDERMAX AL PAVELLÓ ESPORTIU A TARRAGONA.

23 mayo, 2019

BANCS DE FUNDERMAX  AL PAVELLÓ ESPORTIU A TARRAGONA.

Bancs de fundermax gris, elecció del client.

Amb l’arribada del bon temps, són molts els pavellons que aprofiten per acabar de modificar, reparar o bé fer una nova instal·lació per la posada en marxa de la propera temporada d’estiu.

En aquest cas, un pavelló esportiu de Tarragona, ha decidit modificar les seves instal·lacions fent, una reforma completa, de la qual ja han pogut veure algunes altres parts de les instal·lacions en blogs anteriors. Els poden trobar a la nostra web.

A continuació els mostrarem l’abans i el després de com ha quedat l’obra finalment, el model de fusta que va escollir el client, es fundermax de color gris.

En les dues primeres imatges poden veure, tal i com estava la paret abans de començar amb la instal·lació dels bancs.

 

 

 

Abans del subministre i col·locació dels bancs de fundermax al pavelló esportiu, es van pendre les mesures entre les separacions pertinents per poder subministrar i col·locar els bancs, de manera que la mesura de la fusta era exacte amb les separacions.

       

A banda dels bancs de fundermax, també vam subministrar i col·locar uns penjadors, tal i com poden veure a continuació.

 

Finalment, aquesta imatge els mostra tal i com va quedar la sala, amb la instal·lació dels bancs de fundermax amb color gris, i els penjadors, per tal de que els seus usuaris, puguin gaudir de les seves intal·lacions.

 

 

fusteria puignou bancs de fundermax pavelló esportiu Tarragona

Poden trobar més treballs realitzats per nosaltres a la web:

www.puignou.com

Contacte: 639 33 01 50

fusteria@puignou.com

No comments

You must be logged in to post a comment.