Contacto

Urb. Puignou, 17 43812 PUIGPELAT

639 330 150

Estamos encantados de atender su solicitud:

Tu nombre (requerido)

Tu Email (requerido)

Telefono (requerido)

Asunto

Tu Mensaje

Doy mi consentimiento al uso de mis datos personales, según la ley de protección de datos

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), LLUIS MARIA ESPOLET BADIA manifesta que el domini www.puignou.com es propietat de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA, amb CIF 39684257B i amb domicili a URB. PUIGNOU 17, 43812 PUIGPELAT ( TARRAGONA).

LLUIS MARIA ESPOLET BADIA no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il•lícit de la informació apareguda en les seves pàgines d'Internet. Amb els límits establerts en la llei, LLUIS MARIA ESPOLET BADIA no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d'Internet de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA estan elaborades per professionals de la mateixa degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l’esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu. Les pàgines d'Internet de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA.

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En virtut de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en el Fitxer de “ Contactes ” responsabilitat de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA, CIF: 39684257B.

La finalitat d’aquest tractament és la de portar la gestió i control del correu electrònic així com l'agenda de contactes i atendre la seva petició. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar.

Conforme allò disposat a la normativa esmentada, podrà indicar la revocació del consentiment donat, així com exercitar els drets d'accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions hauran de realitzar-se a URB. PUIGNOU 17, 43812 PUIGPELAT ( TARRAGONA) o bé, enviar un correu electrònic a fusteria@puignou.com .

Així mateix podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL•LECTUAL

Aquesta web és propietat de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA. Els drets de Propietat Intel•lectual i drets d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s'estableixin des d'ella a altres pàgines web de qualsevol centre adscrits o organisme depenent, són propietat exclusiva d'aquesta, tret que expressament s'especifiqui altra cosa.
Qualsevol denominacions, dissenys i/o logotips, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per LLUIS MARIA ESPOLET BADIA, per les seves societats filials i/o dominades o per tercers.
Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic espanyol i/o comunitari.

Els drets de propietat intel•lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no sent responsabilitat de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA l'ús que L'USUARI pugui portar a terme referent a això, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.
Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de LLUIS MARIA ESPOLET BADIA

LLUIS MARIA ESPOLET BADIA no transfereix als usuaris la propietat del seu software. L’usuari És el propietari del suport en el qual el software es gravat. LLUIS MARIA ESPOLET BADIA poseeix tots els drets de propietat industrial i intelectual, incloent el sowftare. Si l’ usuari transfereix software d’ aquest website al seu terminal, no podrà disseccionar pel seu estudi i descompilar, traduir la versió del codi objecte original o el seu llenguatge a un altre codi o llenguatge.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer de quantes qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L'USUARI, en virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

Si tiene dudas, llámenos!

Últimas novedades de Puignou carpintería

Armario empotrado de melamina de color.

Armario empotrado de melamina de color.

May 06 2020

Armario empotrado de melamina de color, hecho en el taller a medida, con melamina de color exterior e interior. Distribución según elección del cliente.

FUSTERIA PUIGNOU- PUERTA DE ENTRADA DE MEDIO PUNTO, CON MADERA DE IROKO.

FUSTERIA PUIGNOU- PUERTA DE ENTRADA DE MEDIO PUNTO, CON MADERA DE IROKO.

Abr 06 2020

Puerta de entrada de medio punto, con madera de iroko, la puerta se ha realizado en el taller y posteriormente, se ajustó, suministro y colocó en la casa.

Fusteria Puignou-Parquet de roble.

Fusteria Puignou-Parquet de roble.

Abr 03 2020

Fusteria Puignou- Parquet de roble de la marca EGGER modelo H2733 AC4, suministrado y colocado en un piso de Barcelona, con zócalo lacado blanco y espuma.

Fusteria Puignou. Arreglar y reparar tarima vieja.

Fusteria Puignou. Arreglar y reparar tarima vieja.

Mar 26 2020

Zona recreativa de Barcelona, se ha arreglado y reparado la tarima vieja, substituyendo las lamas más dañadas, por lamas nuevas, dejando un acabado igual que la tarima subministrada anteriormente.

 

Carpintería

puertas

puertas

parquets

parquets

Ventanas

Ventanas

pérgolas

pérgolas

Revestimientos

Revestimientos

Mantenimiento y reformas

Mantenimiento y reformas

otros trabajo de madera

otros trabajo de madera

Taller

Taller

Muebles a medida

tiendas

tiendas

Cocinas

Cocinas

Armarios

Armarios

habitaciones

habitaciones

Vestidores

Vestidores

muebles de baño

muebles de baño

Muebles de recibidor

Muebles de recibidor

Muebles de comedor

Muebles de comedor

Escaleras y barandillas

Escaleras y barandillas

Nuestras marcas

Puignou trabaja con las marcas que ofrecen la mejor calidad

 

Lluis Maria Espolet

Tel. 639 330 150

 
 

Puignou

Fabricación de toda clase de productos de madera.

Desde 1996 calidad con sello artesanal, respetando el medio ambiente.
Para CARPINTERÍA EBANISTERÍA PUIGNOU siempre ha sido muy importante conseguir un producto final bien acabado y de calidad. Para llegar a este objetivo, seleccionamos los mejores proveedores para obtener el material suficiente y tenemos los trabajadores adecuados para cada trabajo.

Con la colaboración de decoradores hemos conseguido fabricar muebles a medida y de diseño únicos con complementos pertinentes escogidos para nuestro cliente, todo pasando por las diferentes tendencias de las más clásicas a las más actuales.

Nuestros productos estan orientados tanto a profesional (interioristas, decoradores, arquitectos, constructores…) com al cliente particular.

Consúltenos, presupuesto sin compromiso.

 

En Puignou trabajamos para la calidad de los proyectos en madera, QUE HACEMOS?

Ver trabajos